Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 
 
CoffeeandSnacks
Αυτόματοι Πωλητές Λάρισα


Η εταιρία Αρσένης Θωμάς με διακριτικό τίτλο “CoffeeandSnacks” λειτουργεί με έδρα τη Λάρισα από το 2005 με αντικείμενο την εκμετάλλευση των αυτόματων πωλητών. Είναι ειδικός συνεργάτης της Κ. Ι. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ Α.Ε., στο χώρο των αυτόματων πωλητών για τους νομούς Λάρισας, Τρικάλων και Πιερίας.

Αναλαμβάνουμε την εντελώς δωρεάν εγκατάσταση των μηχανημάτων στον χώρο σας και πετυχαίνουμε την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχοντας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση που περιλαμβάνει την σωστή και έγκαιρη τροφοδοσία, τις πρώτες ύλες, τον καθαρισμό και την απολύμανση των μηχανών σε συχνότητα ανάλογη με τις ανάγκες σας.

Το προσωπικό μας αποτελείται από στελέχη με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο του εμπορίου, άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό και διανομείς κατάλληλα εκπαιδευμένους σε θέματα υγιεινής.
 

 


 

 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
& ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Η εταιρία μας χρησιμοποιεί αποκλειστικά τα προϊόντα της Nestle και ως εκ τούτου δεσμεύεται τόσο την ποσότητα των υλικών (δοσολογίες που αντιστοιχούν σε κάθε ρόφημα), όσο και την ποιότητα. Η Nestle υποδεικνύει αυστηρώς την δοσολογία των υλικών του κάθε ροφήματος και υποχρεούμαστε την χρήση υλικών που φέρουν την επωνυμία της και μόνο.

Η ποιότητα των υλικών για την παρασκευή όλων των ροφημάτων είναι άριστη και η μεταφορά γίνεται με αυτοκίνητα ψυγεία της εταιρίας, με ημερομηνίες λήξης και θερμοκρασίες εντός των ορίων του αγορανομικού κώδικα. 

Παρέχουμε στους πελάτες μας το προνόμιο της 24ωρης εξυπηρέτησης μέσω των μηχανημάτων αυτών, ξεκινώντας με ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα το πρωί και συνεχίζοντας με ένα κρύο νερό Κορπή, σάντουιτς ή σοκολάτα ΚΙΤ ΚΑΤ, κατά τη διάρκεια της ημέρας, απαιτήσεις που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας του ανθρώπου.
 

 


 

Βασική μας προτεραιότητα είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών και η ανανέωση των προϊόντων με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ώστε να σας προσφέρουμε την καταλληλότερη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου
που θέλετε να εξοπλίσετε με σύστημα αυτόματης πώλησης.